Privatflytt i Stockholm

Tveka inte att kontakta oss

Privatflytt Stockholm

Privatflytt

Har det blivit dags att flytta? Då vill du med all säkerhet kunna få en flytthjälp som är både effektiv och kunnig. Det får du om du anlitar oss som din flyttfirma i Stockholm. Vi har utfört över tusen privatflyttar genom åren och det har gjort att vi vet vad som krävs! Varje flyttuppdrag vi tar oss an, är unik. Vi jobbar så att du som kund ska bli nöjd och du har möjlighet att påverka hur flytten ska se ut. Hos oss hittar du flera olika tjänster att dra nytta av.

Flytta snabbt och effektivt

Oavsett om du ska flytta inom Stockholm eller mellan Stockholm Göteborg så vet vi att du med all säkerhet vill att det ska gå snabbt och effektivt. Vi på Flyttab vet vad som krävs för att det inte ska bli stressigt och jobbigt att flytta. Vi genomför flyttningen med god planering och effektivitet.

För att kunna göra en god planering så krävs det att vi har en god kommunikation med dig som kund. Vi kommer gärna och besiktar er lägenhet eller hus, utan kostnad, för att se över vad som ska flyttas. Om vi får reda på vad ni har för behov så kan vi utföra dem på ett bra sätt.

Privatflytt

Vi kan hjälpa till med:

  • Flyttinom Stockholm och till andra delar av landet
  • Flyttstädning
  • Packning
  • Magasinering
  • Montering och installation

Vi kan göra allt som har med flytt att göra. Vi erbjuder dessutom flyttstädning. Anlitar ni oss så kan ni vara säkra på att vi tar väl hand om era möbler och andra ägodelar på ett sätt som är varsamt och professionellt.

Flytt på ett säkert sätt

En flyttfirma måste ha trafiktillstånd och försäkringar och det har vi. Dessutom jobbar vi med säkerhetstänk, så att alla flyttar sker på ett effektivt med säkert sätt. Vår duktiga personal har genom alla flyttar visat att de har det tålamod och den lyhördhet som krävs.

Vad kostar det att få flytthjälp?

Flytten behöver inte bli en dyr historia. Vi har alltid haft och har fördelaktiga priser. Anledningen till att vi kan ha billiga priser på flytt är att vi alltid jobbar välplanerat och effektivt. Vi utför flyttar mellan Stockholm Göteborg och även mellan andra svenska städer dagligen! Det har gjort att vi kan erbjuda låga priser! Vi försöker alltid se till att ge dig ett fast pris utan dolda avgifter. Du får reda på exakt vad din flytt kommer att kosta, innan vi genomför den. Läs gärna vår policy för billig flytthjälp på den här sidan.

Inför din flytt

Privatflytt är något som många gånger kan skapa oro och stress hos dig som sa flytta. Du kan alltid kontakta oss för att få goda råd och tips. Så snart du vet att du ska flytta, ta gärna kontakt med oss. Då kan vi tillsammans planera din flytt.

Vi tycker det är viktigt att kunna vara flexibla. Därför är det du dom kund som väljer hur mycket eller lite vi ska göra. Du kan låta oss göra allt från nedmontering till packning, eller bara delar av det. Vi är duktiga på att ta hand om helheten, så du kan vara trygg i att lämna över hela flytten till oss.

När väl flyttdagen kommer så ser vi till att allt flyter på som det ska. Vi har flyttat många gånger om och vi är fullt övertygade om att även din flytt går snabbt och smidigt.

Hör av er till oss idag med frågor eller för att få en offert.