Behöver du kontorsflytt eller möbel montering har du kommit rätt

Tveka inte att kontakta oss

Kontorsflytt Stockholm

Kontorsflytt Stockholm

När det är dags att lokalisera om ett kontor eller det ska göras om, så behövs en kontorsflytt. Det gäller att man jobbar på ett sätt så att möbler, maskiner och människor inte kommer till skada. Genom en kontorsflytt Stockholm, via oss, får du en snabb och smidig flytt. Vi planerar flytten väl och ser till att allt hamnar på rätt plats och utförs på rätt sätt. Vi besitter en lång och gedigen erfarenhet av att flytta kontor. Det innebär att vi hjälper er på det allra bästa sätt.

Kontorsflytt Stockholm – hur det går till?

Det spelar ingen roll om er kontorsflytt Stockholm ska ske internet på avdelningen mellan olika våningar, eller om det är så att ni tänker flytta ert kontor till helt nya lokaler. Vi sköter det! Vi kan även flytta kontoret från Stockholm till Göteborg och tvärtom. Vi är rätt flyttfirma för dig. Vi jobbar med en plan ni kan följa, samt att vi arbetar snabbt och effektivt. Dessutom har vi låga priser.

Till att börja med får du en kostnadsfri besiktning där vi kan se över er kontorsflytt Stockholm och vad ni har för behov.

Därefter är det dags att ta fram den lösning som kommer att fungera för ert företag. Vi kollar över en mängd viktiga saker så som planering med tiden, metoder vi ska arbeta efter och om ni har särskilda önskemål om något.

Vi kommer sedan utföra kontorsflytten enligt den planering vi lagt upp. Vi har all expertis så väl som att vi ha kraften som behövs för att utföra den.

När vi väl genomfört er kontorsflytt, så är ni varmt välkomna att ge oss åsikter och feedback och vad ni tyckte om vårt arbete.

Allt ni behöver för kontorsflytt

Vi har jobbat med flyttfirma  i många år och haft företagsflyttningar som ett stort fokus. Det har gjort att vi vet vad som krävs. Det måste vara en helhet så att allt går samman och fungerar tillsammans. Vi kan ärligt säga att vi blivit experter på detta område. Vi kan därför hjälpa dig med följande:

 • Externa kontorsflyttar
 • Företagsflytt inom Stockholm
 • Interna flyttar
 • Professionell nedmontering och montering
 • Korrekt möblering
 • Kassaskåpshantering
 • Tunga transporter
 • Magasinering (vi kan erbjuda er ett magasin i Märsta norr om Stockholm)
 • Miljöåtervinning
 • Avveckling
 • Exportpackning och emballering
 • Flyttstädning

Om ni har behov av en kontorsflytt i Stockholm, anlita oss, vi kommer att utföra den på ett snabbt och smidigt sätt, så att ni knappt hinner märka av att den sker. Vi har en mängd kunnig personal som vi använder oss av.

 

Boka din kontorsflytt i god tid!

När det kommer till att flytta kontoret, så är planering så att säga a och o. För att kunna planera er kontorsflytt Stockholm, så önskar vi att ni bokar den i mycket god tid. Vi har erfarenhet av att ställa upp akut, men det är alltid bättre om det finns goda marginaler. Det gör att vi kan flytta ert kontor på ett mycket effektivare sätt.

Våra priser är låga, på alla våra flyttjänster. Vi tror att det är så på grund av att vi är effektiva och snabba på det vi gör. Vi hinner med flera kunder och kan därför erbjuda alla billiga lösningar. För att bibehålla effektiviteten så krävs det dock planering. Detta kan endast ske om vi får er bokning av flytt i god tid.

Kontakta oss nu, för att få mer information om hur vi kan assistera er i en kontorsflytt Stockholm. Du kan även kontakta oss om du behöver hjälp med övriga typer av flyttjobb.