Flytta mellan Stockholm och Göteborg eller mellan Göteborg och Stockholm

Tveka inte att kontakta oss

Flytta Stockholm Göteborg

Vi är er flyttfirma Stockholm till Göteborg

Avståndet mellan Stockholm är ganska så stort och ska du då flytta hela ditt hem, med vad det innebär så kan det vara skönt att få hjälp. Samma sak gäller kontorsflytt Stockholm Göteborg. Vi på Flyttia är experter på att flytta långa avstånd inom Sverige och det är något vi gör dagligen. Du kan höra av dig till oss om du vill flytta:

  • Hem
  • Kontor
  • Möbler
  • Tunga maskiner och utrustning

 

Säker och smidig transport och flytt mellan Stockholm Göteborg

Det krävs en god hantering av det som ska flyttas och det oavsett om det är ett helt bohag, ett kontor eller enstaka möbler. Detta är särskilt viktigt om man flyttar långa avstånd. Vi ser till att er flytt mellan Stockholm och Göteborg blir effektiv och smidigt utförd och det tack vare en god planering.

Om du talar om för oss vad det är som ska flyttas, när det ska flyttas samt om det är övriga saker ni vill ha hjälp med. Det gör att vi kan planera på rätt sätt. Utöver flytt mellan Stockholm Göteborg kan vi utföra er flyttstädning. Det gör att du kan komma i ordning i ditt nya boende direkt.

Ta hjälp av vår effektiva flyttfirma från Göteborg till Stockholm

Genom åren har vi genomfört extremt många långflyttar inom hela Sverige. Det har gjort att vi kan det här! Vi kan hjälpa er att flytta mellan Stockholm och valfri stad inom hela Sverige. Vi utför vårt jobb på samma vis, oavsett vilken ort du ska flytta till och håller oss alltid inom den tidsram vi tillsammans bestämt.

Vi håller tiden

När det är dags att flytta långt, så gäller det att flyttlasset kommer iväg när det ska. För att komma i väg i tid, så gäller det att ha en god planering och det både för att packa och lasta. Vi säger alltid till hur vi vill att ni ska göra för att vi ska kunna sköta vårt jobb på allra bästa sätt. Om du vill packa själv, förstår vi det, men låter du oss göra det så kommer det gå snabbt, effektivt samt att vi är aktsamma och respektfulla. Om du ändå föredrar att packa på egen hand så kan vi gärna ge dig tips och råd hur du ska packa.

En lättare flytt

Vi har ett mål och det är att jobba på ett sätt som är effektivt och smidigt. Vi anser att din flytt ska vara organiserad men ändå lättsam. Det spelar ingen roll om det är en tung möbel mellan Stockholm och Göteborg eller du behöver en kontorsflytt mellan Malmö och Stockholm.

Vi har sagt det många gånger, men det tål att upprepas. En lyckad flytt beror främst på en god planering. Vi erbjuder därför även andra tjänster kring flytten:

Vi ser alltid till att informera er om vad som sker och i vilken ordning och på vilket sätt. Det ger er en trygghet att veta exakt vad som kommer att ske på flyttdagen.

Du som ska flytta långt, hör av dig, så kan vi tillsammans titta på dina behov. Vi ger dig även ett mycket rimligt och bra prisförslag